“Wij willen voor mensen een omgeving ontwerpen waarin ze zich thuis voelen en waardoor ze worden geinspireerd bij het leren, werken en wonen. Daar horen uiteraard ok meubels bij,
"We blijven zoeken naar de hoogst mogelijke kwaliteit binnen elk budget. Daardoor kunnen we een bijzondere sfeer zonder zorgen garanderen".

Heilig.Buit - Meubelontwerp.
Een aangename omgeving om in te leven, te leren en te werken wordt door ons compleet gemaakt door een goede afweging te maken om de juiste meubelen te kizen of te laten maken. "Heilig.Buit is hierin gespecialiseerd. Hun ontwerpen tonen een uitstekende mix van gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en comfort" - een uitspraak van een van onze klanten -

Heilig.Buit Projectmanagement heeft ook bij de inrichting van grote projecten het onderste uit de kan gehaald.
Het blijft spannend om steeds weer het onderste uit de kan te halen en in het ontwerp gemaakte afspraken te verwezenlijken.
"Zij weten uit relatief beperkte middelen maximaal rendement en kwaliteit te halen. Ergens is dat ook gewoon een sport."

In ons projectportfolio treft u verschillende door ons ontworpen en geproduceerde meubels aan, van balies tot stoelen, werktafels voor de horecavaklschool en schrijftafeltjes voor een hotel.