"Het bouwproces vereist de inbreng van deskundigen van verschillende aard.
Het gevolg is dat vaak niemand verantwoordelijk is.
En als processen fout gaan, wat best eens kan gebeuren, bent u diegene die de kosten ervoor moet betalen.

Omdat we een kleine organisatie zijn, nemen wij graag zelf onze verantwoordelijkheid. Gedurende de werkweek zijn we daarom direct bereikbaar.

Heilig.Buit.Projectleiding houdt planning en kosten in de hand en neemt het liefst het voortouw bij de organisatie van een bouwproject.
Heilig.Buit beschikt over de juiste expertise om een bouwproject op een doortastende en accurate wijze voor u te organiseren en af te handelen. Van het initiatief tot en met de beheersfase.
Door de complexiteit van bouwprojecten waarbij de verschillende uitvoerders niet gecoördineerd betrokken worden ontstaan vaak extra kosten.
Wij hebben veel ervaring met het voeren van de eindregie over grote opdrachten en met de regie over budgettering en kosten. We weten veel te doen met beperkte middelen, dat heeft ons het vertrouwen van veel klanten opgeleverd.

Heilig.Buit.Projectleiding is in staat om het gehele management in deze processen voor u te verzorgen. Waar nodig schakelen wij ons netwerk van professionals in om ons van hun kennis te voorzien.
Wij streven naar een langdurige en persoonlijke relatie met onze klanten. Communicatie is dan ook prioriteit nummer één.